FOTO’S van ABLashes Wimperextensions Style

Foto’s van Wimperextensions in Nijmegen bij ABLashes.nl

 

Om de mooiste en natuurlijkste looks te creëren worden er 6 tot 7 verschillende lengtes van Mink Lashes op uw wimpers aangebracht. De lengtes zijn beschikbaar vanaf 7 mm tot 15mm.

Veel vrouwen maken vaak een bekende vergissing. Ze denken vaak dat hoe langer de extensions zijn, hoe mooier hun ogen eruit gaan zien. Maar het blijkt niet zo te zijn. Na mijn jaren lange ervaring in dit vak heb ik geleerd dat als iemand een perfect look voor zichzelf wilt vinden, dat de verhouding tussen de onder wimpers moeten kloppen met de bovenwimpers. Het creëert uiteindelijk de mooiste looks.

Wimperextensions in Nijmegen met Mink van Blink

Wimperextensions in Nijmegen met Mink van Blink


Dat is de verklaring voor het feit dat ik met  de maten 7mm tot 13mm toch dezelfde natuurlijkheid en effect kunnen krijgen als andere lange  maten (9mm tot 15mm). Dus dames, kies dus de mooiste maten die perfect bij jullie passen in plaats van de langste maten!

Met mijn tips voor het nazorgen van de wimperextensions, kun jij veel langer genieten van jouw mooie wimpers en mooie sprekende ogen.

Voor meer info over de prijs, kun jij hier vinden

Voor een afspraak kun  jij mij mailen of bellen / Whatsappen  op: 06 36 41 23 45 – Charrisa.

Lees hier ook de afspraakvoorwaarden.

Wimperextensions Nijmegen ABlashes 22 Wimperextensions Nijmegen ABlashes 33 Wimperextensions Nijmegen ABLashes_11

Wimperextensions Ablashes Nijmegen 111 Voor en Na Wimperextensions Ablashes Nijmegen 10 Voor en Na

Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (6 of 5) Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (4 of 5) Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (3 of 5) Wimperextensions in Nijmegen (2 of 3) Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013 4 Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013 5 Mink Wimperextensions Mink Eyelashes van Blink 2 Mink Wimperextensions Mink Eyelashes van Blink Mink Wimperextensions Nijmegen Wimperextensions in nijmegen Wimperextensions in nijmegen

Wimperextensions Nijmegen Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (6 of 5) Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (5 of 5) Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (4 of 5) Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (3 of 5) Wimperextensions in Nijmegen tevreden klanten (2 of 5)