© 2012 admin

Wimperextensions met Mink Eyelash in Nijmegen

Wat is Wimperextensions?

Voor de vrouwen die nog nooit hebben gehoord van wimperextension heb ik dit artikel geschreven.

Wimperextension is een nieuw trend in Nederland sinds 2010 kwam wimperextension naar Nederland het is nu erg populair in Nederland voor vrouwen. Deze trend komt uit Korea.

Wimperextension is een verlenging voor jouw natuurlijke wimpers er wordt een stuk van Mink Eyelash aan gebracht met speciale lijm word het op jou wimper gelijmd. Je hebt verschillende behandeling met verschillende martiale. Je heb 1 op 1 wimper behandeling en knoop wimpers behandeling is een ander materiaal. Knoop wimpers zijn een andere behandeling waar 3 of meer sententies  wimpers in 1x geknoopt word en dan aan jou wimper word gelijmd. die behandeling is korter en makkelijker dan de 1 op 1 behandeling, maar de kwaliteit is ook lager dan 1 op 1 die behandeling duurt langer en is de beste kwaliteit. De 1 op 1 behandeling looks is veel mooier maar wel duurder.

 

2013-01-29 20.49.41 2013-01-29 20.52.31

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen

Mink Eyelash

Mink Wimperextensions Nijmegenis het echte haar die aan word gebracht en die worden met de hand gekruld. Wij gebruiken Mink Eyelash de hoogste kwaliteit die je hebt dat onze wimperextension behandeling Mink Eyelash gebruikt. Wimperextension met Mink Eyelash blijft tot 8 weken zitten en je hoeft je geen zorgen te maken over regen of tijdens het zwemmen, douche dat je mascara uitloopt, je hoeft daarom nooit meer mascara te gebruiken, maar als je wilt mag je mascara gebruiken voor nog extra volume. Mink Eyelash valt niet uit van jouw echte wimpers want als jouw eigen wimpers uitvalt valt de aan gelijmde Mink wimpers ook.

Deze behandeling kosten normaal €100 tot €190, maar bij ons is het voor €50, omdat de behandeling bij ons privé thuis plaats vindt. De behandeling duurt ongeveer 1,5 Mink Wimperextensions Nijmegenuur tot 2 uur en er worden dan meer dan 90 mink eyelash aangebracht.

>> Wil je afspraak maken of meer informatie hebben stuur we dan gerust een email

 

Je kunt hier onze prijslijst bekijken!

5 Comments

 1. Petra
  Posted August 30, 2012 at 2:49 am | #

  Hoi,ik zou graag een afspraak willen maken,voor 1 op 1 wimpers.Kan dat deze week nog,of anders aanstaande maandag?Gr Petra.

 2. Petra
  Posted October 6, 2012 at 9:25 am | #

  Hoi ik zou graag een afspraak willen maken voor morgen.Gr Petra

 3. Phuongtan dang
  Posted January 29, 2013 at 9:06 pm | #

  Hallo.

  Ik zou graag voor morgen een Afspraak willen maken.
  U kunt mij bereiken op:06 40 95 xx xx

  Mvg,

  Lotte dang

 4. Diana
  Posted March 15, 2013 at 2:16 pm | #

  Beste,

  Wanneer zou ik al terrecht kunnen voor een afspraak?

  Gr

  • admin
   Posted March 25, 2013 at 5:23 pm | #

   Hoi Diana,

   Je kunt mij bellen / Whatsappen / Viber om een afspraak te maken maar ook via email afspraak(at)ablashes.nl

   Thanks Diana,

   Grts

   Nhu
   06 42049998

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>