Afspraakvoorwaarden

Afspraakvoorwaarden van Wimperextensions bij ABLashes Nijmegen

Beste klanten,

Om de gemaakte afspraak definitief te bevestigen, vraag ik U om van tevoren een kleine aanbetaling te doen van €10,- (deze wordt daarna samen verrekend met uw behandelingskosten). Met behulp van deze aanbetaling kan ik uw afspraak definitief vastleggen.

Zodra U via email of telefonisch een afspraak met mij gemaakt heeft, krijgt U kort daarna een email met de gegevens waarnaar U het geld kunt overmaken en natuurlijk krijgt U ook gelijk mijn adresgegevens.

Waarom aanbetalen?

De reden dat ik een aanbetaling vraag is dat ik in afgelopen periode  heb meegemaakt dat klanten niet kwamen nadat ze afspraken hebben gemaakt. Door Uw vertrouwen, heb ik steeds meer klanten, de consequenties hiervoor is dat ik lang van tevoren een afspraak moet inplannen.  Elke behandeling duurt twee tot tweeënhalve, soms drie uur. Dus als U zolang moet wachten voor een afspraak terwijl anderen niet komen en zonder van tevoren door te geven, dat vind ik zonde van de tijd en erg vervelend.

Als U serieus een afspraak wilt maken, dan zal de aanbetaling een bewijs zijn. Het is ook een stukje zekerheid voor mij dat ik op uw komst mag rekenen.

U raakt natuurlijk de aanbetaling nooit kwijt, tenzij:

–          U niet van tevoren hebt doorgegeven dat U niet kunt komen.

–          Mocht er toch iets onverwachts  gebeuren, mag U voor één keer Uw gemaakte afspraak verzetten binnen 20 dagen. Als u binnen de gestelde termijn geen nieuwe afspraak hebt gemaakt of u bent weer niet gekomen, dan vervalt deze aanbetaling alsnog.

Graag hiervoor uw begrip en hoop U binnenkort te mogen verwelkomen!

ABLashes Nijmegen

Klik hier om een afspraak te maken