© 2013 admin

Wat zijn de meest voorkomende vragen van Wimperextensions ?

Goed lezen voor Uw Wimperextensions behandeling.

Mink Wimperextensions Mink Eyelashes van BlinkEr zijn drie soorten lash extensions: synthetisch, zijde en nertsen (of als  Mink Lashes genoemd). Beschikbaarheid Mink Wimperextensions Nijmegenvan de grootte varieert van 6 mm tot 17 mm. Eenmaal geselecteerd, dan worden de wimpers een voor een aangebracht met behulp van een speciaal samengestelde en semipermanente lijm die het oog geen schade toebrengt. Aangezien dat allergische reacties mogelijk zijn, worden er verschillende soorten lijm gebaseerd op de gevoeligheid van de wimpers. Bij ABLashes gebruiken we alle materialen van Blink, de beste kwaliteit voor professionele behandeling.

 

Hoe lang duurt een behandeling van Wimperextensions?

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013 2Het aanbrengen van een volledige set duurt ongeveer twee uur, en kan het hele jaar door worden onderhouden met touch-ups, zo genoemd als bijvulling. Een bijvulling wordt aanbevolen na twee tot drie weken. Een halve set wimpers zijn een voordelig alternatief voor een vergelijkbaar effect, toegepast als vulstof om in te dikken op natuurlijke wimpers of naar buiten toegepast om vanuit het oog een gespecialiseerde look te bereiken.

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013 3Iedereen heeft verschillende wimpers, afhankelijk van de conditie van uw eigen natuurlijke wimpers, kunnen deskundigen u adviseren voor een bepaalde lengte (Dit is om ervoor te zorgen dat uw eigen wimpers gezond blijven.) Een voorbeeld: als uw natuurlijke wimpers bestaan uit  kortere en dunnere zijde, dan zult uw natuurlijke wimpers niet in staat zijn om een ​​gekke, dramatische Kim Kardashian look te krijgen. Het is beter om te beginnen met een halve set (50 tot 60 procent van je bovenste wimpers) als je nog onzeker  bent of omdat het je eerste keer is.

U kunt ons bellen / Whatsappen of klik hier om een afspraak te maken.

Wat gebeurt er als lijm in uw ogen terecht komt?

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013 5Omdat uw ogen gesloten zijn gedurende  de behandeling , zal geen lijm in uw ogen komen. Om echter irritatie te voorkomen, dan moet u de eerste veiligheidsmaatregel (linnenvrij tape) nemen om zeker van te zijn dat de lijm veilig is voor uw ogen en niet dat het uw ogen kan schaden.

Kunt uw blind worden vanwege de lijm?

2013-07-05 20.50.03Nee, de lijm moet op een goede manier op uw wimpers toegepast worden om ervoor te zorgen dat het volkomen veilig en onschadelijk is. Zoals gegeven, we gebruiken lijm van Blink, de beste lijm voor wimperextensions, daar waarborgen we dat de extensions (lashes) goed blijven zitten op uw wimpers. Uw ogen zijn ook gedurende de behandeling gesloten. Ongeacht hoe u een allergische reactie oploopt, u zult nooit blind worden. Het ergste geval is dat u zo nodig naar de oogarts moet om de allergische reactie te laten behandelen.

Wilt U meer weten, kunt U ons altijd bereiken op : 06 4204 9998 of klik hier om een afspraak te maken.

Wat zijn de voor- en nadelen van het dragen van nertsen wimpers als Beyonce?

Mink Wimperextensions Nijmegen 2Mensen willen allerlei verschillende looks. Sommige mensen gaan voor drama en sommigen kiezen weer voor iets meer natuurlijke looks. De voordelen van nertsen Wimperextensions  zijn dat ze meer luchtig kijken en lichter over het algemeen lichter zijn, zodat ze minder druk zetten op uw wimpers.

 

Kunt u meteen douchen of zwemmen? Zijn er producten die u absoluut moet vermijden?

2013-07-05 20.49.42Het beste is om water uit de buurt van uw wimpers te houden  voor de eerste 48 uur na een behandeling. Want  water kan de lijm verzwakken voordat de lijm is ingesteld op uw wimpers. Dit is de voornaamste reden waarom uw Extensions snel afvallen. Bovendien gebruiken we ook Coating van Blink als finishing touch voor elke behandeling, dat zorgt ervoor dat de extensions mooier en langer blijven op uw wimpers. De nazorg is afhankelijk van de gebruikte lijm. Verder moet u oppassen voor op olie gebaseerde producten of make-up. Het gebruik van waterproof mascara op de Extensions wordt ook  niet aanbevolen voor elk type van lijm, want het is moeilijk te verwijderen en kan eigenlijk de  trek van de wimpers voortijdig stop zetten.

Zullen uw natuurlijke wimpers beschadigd raken door de Wimperextensions?

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013De grootste mythe is dat Wimperextensions ruïneren met uw eigen wimpers. Maar dat doen ze absoluut  niet. Zorg er wel voor dat u uw ogen niet gaan wrijven of trekken aan de extensions, omdat dit tot verlies van uw wimpers kan leiden en zelfs schade aan uw natuurlijke wimpers aanbrengen. Als de Extensions  goed op elke individuele wimper zijn  toegepast, zullen ze in feite niet uit kunnen vallen.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken

Voor een afspraak kunt U ons bellen / Whatsappen of klik hier.

ABLashes Nijmegen

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>