© 2013 admin

Zorgt Mink Wimperextensions ervoor dat jouw wimpers als nepwimpers lijken?

Is Hairextensions voor de Haren dezelfde behandeling als Wimperextensions voor de Wimpers?

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 3Het antwoord op deze vraag is nee. Maar als je al bekend bent met Wimperextensions, vind je de vraag misschien weleens dom. Maar deze vraag is bedoeld voor onervaren vrouwen met Wimperextensions.

Hairextensions zijn plukjes haar en is leverbaar in 85 verschillende kleuren en 3 verschillende type haar (stijl, slag en krul). Deze extensions zijn voorzien van een transparant (niet zichtbaar) waxje dat met behulp van een tang worden bevestigd aan uw eigen haar. Hiervoor wordt een warmte-tang gebruikt die niet schadelijk is voor je haar. Deze tang wordt niet warmer dan bijvoorbeeld je stijl/krultang.

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 5Wimperextensions is compleet  een andere  behandeling vergeleken met Hairextensions. Bij Wimperextensions wordt je echte wimpers (haartjes) een op een gelijmd met een velenge haartje van Mink. Daarom wordt ook als Mink Wimperextensions genoemd.

2013-01-29 20.49.41De meeste behandelingen van Mink Wimperextensions die afkomstig is van het merk Blink uit Korea worden uitgevoerd door een specialist. Die zorgt ervoor dat jouw wimpers een mooie en natuurlijk look krijgen. En andersom, als de behandelingen worden uitgevoerd met de plukjes wimperextensions of synthetische extensions die van slechte kwaliteit zijn, dan loopt jij tegen het grote risico dat je wimpers een onnatuurlijke look na de behandeling krijgen.

Vandaar adviseren we jou om jouw wimpers bij een wimperextensionsspecialist die gebruik maakt van het merk Blink Mink Eyelashes te laten doen, om ervoor te zorgen dat jouw wimpers na de behandeling net zo mooi en natuurlijk lijkt als je echtere wimpers.

 

Wilt U een afspraak maken? >> Klik hier <<

U kunt hier onze prijslijst bekijken!

2 Comments

 1. Daphne
  Posted March 25, 2013 at 11:47 am | #

  Hoi Ann,
  Ik ben erg tevreden met het resultaat van jouw twee uurtjes werken. Het is nu alweer tweeënhalf weken voorbij en ik denk dat het tijd wordt voor het bijvullen. Wanneer komt dat goed uit?

  • admin
   Posted March 25, 2013 at 5:11 pm | #

   Hoi Daphne,

   Ik ben heel blij om te horen dat het je goed beviel, ik zal je bellen om een bijvulling afspraak te maken.
   Anh
   ABLashes.nl
   06 12034855

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>