© 2013 admin

TIPS voor Nazorg Wimperextensions

Nazorg van de klanten na een Wimperextensions behandeling

 

Wimperextensions Ablashes Nijmegen 3 Voor en NaHet spreekt voor zich als de wimpers goed gezorgd worden na een behandeling, dan kunnen ze veel langer en mooier op uw wimpers zitten. Hieronder wil ik graag een paar tips voor nazorg wimperextensions met u meedelen. En tevens ook tips voor een bijvulling die hieronde worden beschreven. Lees u hier verder:

 • Laat de extensions de eerste 4 uur na de behandeling niet nat worden, op deze manier kan de lijm volledig uitharden en hechten aan uw wimpers.
 • De eerste 48 uur – GEEN extreme hitte (zoals: stoomcabines en sauna’s). Natuurlijk mag u het af en toe, maar dagelijks gebruik kan gevolgen hebben.
 • Vermijd stromend water op uw wimpers.
 • Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
 • Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met een mascara brush en druk ze zodanig in model. U kunt hiervoor ook eventueel wat mascara op waterbasis op de uiteinden van uw wimpers aanbrengen.
 • Slaap niet op het gezicht!
 • Als u veel zwemt, u wordt dan geadviseerd om een zwembril te gebruiken.
 • Wrijf niet in de ogen en vooral niet aan de wimpers trekken. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor eerder uitvallen, de haarschachten kunnen beschadigd raken en dat kan blijvende schade veroorzaken.
 • Gebruik alleen mascara op waterbasis (verkrijgbaar bij ABLashes voor €10), als u mascara wilt gebruiken, breng dit dan aan van het midden tot de top niet op de wortel.
 • Geen handmatige mechanische wimperkruller/tang gebruiken. Warmtekrullers mogen wel, maar deze alleen op de uiteinden van de wimpers aanzetten.
 • Gebruik op water gebaseerde make-up remover. Make-up remover waar olie in zit zorgen ervoor dat uw extensions los weken.
 • Laat de extensions niet permanenten.

2013-04-27 12.28.19
cropped-Wimperextensions-in-Nijmegen-Dashboard.jpgWilt U meer info hebben of een afspraak met ons maken ? >> Klik dan HIER <<

Voor de prijs van de behandeling >> KLIK HIER

Of bel/whatsapp: 06 36 41 23 45 – Charrisa.

 

P/S: Door veel ervaringen te hebben opgedaan in de afgelopen tijd, adviseren wij u om de extentions na 4-5 weken (of misschien langer, het ligt eraan hoe goed u de extrentions verzorgt) opnieuw (als nieuwe set) te laten zetten. Het heeft de volgende voordelen: het bespaart tijd & geld en bovendien heel goed voor je eigen wimpers. U geeft uw wimpers namelijk ook de tijd om ze weer voluit te laten groeien.

Heel veel plezier ermee en tot de volgen keer!

ABLashes

4 Comments

 1. Janine
  Posted May 18, 2013 at 1:09 pm | #

  Hoi Nhu,
  Ik heb een vraag over de kwaliteit van de extensions. Ik heb bij jou 4 weken geleden een nieuwe set laten zetten en het resultaat is nog steeds verbluffend. Mijn zus heeft 2 weken geleden ook een wimpersextension behandeling gedaan (bij andere salon in Utrecht) en vergeleken met mij is het bij haar heel veel wimpers uitgevallen. Dus ik vraag mij af hoe dat kan, want ik en mijn zus hebben allebei een behandeling van het merk Mink. Is de kwaliteit bij jullie beter soms?
  Groetjes,
  Janine

  • admin
   Posted May 18, 2013 at 1:43 pm | #

   Beste Janine,

   Bedankt voor je belangstelling en mededeling.

   Eerlijk gezegd, dat hoeft niet perse aan de kwaliteit van de salons te liggen. Het kan zijn dat je zus’s wimpers zwakker zijn, maar het kan ook zijn dat haar wimpers wat vetter zijn dan die van jouw. De vette wimpers vermindert namelijk de hechting van de lijm van de extensions, daardoor kunnen de extensions (Lashes) niet lang blijven zitten op de wimpers. Andere reden kan ook wel zijn dat je zus niet zorgvuldig mee was omgegaan met de extensions. Op mijn website kun je meer over de nazorg TIPS lezen!

   Uiteraard, de kwaliteit van het werk en materialen zijn ook heel belangrijke punten, maar dat spreekt ook voor zich. Als de wimpers worden behandeld door een ervaren wimpers stylist met luxe materialen zoals van Blink – Mink lashes, lijm, primer, coating enz… dan vergroot je de kans dat de extentions veel langer en mooier blijven zitten.

   Hopelijk heb ik je vraag hiermee beantwoord.

   Mvg Nhu

   ABLashes.nl

   • Janine
    Posted May 18, 2013 at 6:04 pm | #

    Hoi Nhu,
    Bedankt voor jouw snelle reactie. Echt super service. Volgende keer zal ik mijn zus meenemen voor een behandeling bij jou. Echt super bedankt!

    Groetjes,
    Janine

 2. Janine
  Posted May 18, 2013 at 5:45 pm | #

  Hoi Nhu,
  Bedankt voor jouw snelle reactie. Echt super service. Volgende keer zal ik mijn zus meenemen voor een behandeling bij jou. Echt super bedankt!
  Groetjes,
  Janine

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>