© 2012 admin

Wat zijn Mink Eyelashes of Mink Wimperhaartjes?

 Moeten er Nertsen geslacht worden om Mink haartjes voor wimperextensions te krijgen?

Als vrouwen van het merk Mink Lashes horen, worden ze meestal al blij van. Want Mink Lashes is veruit de beste wimperextensions op dit moment. Maar toch is dit merk niet overal even populair. Want veel mensen denken nog steeds dat Minks (nertsen) worden geslacht en daarna haalt de fokker pas hun haren weg om Wimperextensions van te maken. Die mensen hebben dus ongelijk. Uit veel onderzoeken blijken dat de dieren niet hoeven te worden geslacht. Hun haren worden gekamd en daarna handmatig gekruld. Zo blijven de haren zacht en ze zien er super mooi uit. Tevens de eigenschappen van Mink haartjes is precies dezelfde als wimperhaartjes van mensen, daardoor worden ze gebruikt als extensions voor wimpers. Daarom staat Mink garant voor de mooiste en beste kwaliteit wimperextensions. Bij ABLashes gebruiken we alleen Mink haartjes en alleen van de beste kwaliteit van BLINK (een heel bekende merk voor professionele wimperstylish) .

Wat maakt Mink wimperextensions nou zo bijzonder van alle andere wimperextensions?

 

Ten eerste gebruiken wij een speciale lijm (ook van het merk BLINK) die ervoor zorgt dat de extensions haartjes zacht blijven. Daarna wordt elke losse wimperhaartje met een apart wimperextension verlengd. Doordat de wimperextension op deze manier op uw wimperhaartje worden opgebracht, ontstaat er een zeer natuurlijk look.

 

Deze aller nieuwste techniek van wimperextensions zorgt ervoor dat er geen schade veroorzaakt wordt op uw eigen wimpers. Deze techniek creert volle, dikkere of lange wimpers en de look blijft natuurlijk! En om het nog mooier te maken kunt u mascara (de mascara moet wel olievrij zijn) aanbrengen. Maar zonder mascara zijn uw wimpers ook al geweldig.

 

Deze Mink wimperextensions blijven meestal twee maanden zitten. Maar wij adviseren u wel een opvul behandeling om de 2 à 3 weken omdat gemiddeld een natuurlijk wimper haartje een levensduur van twee maanden heeft. Wij zullen dan bij het opvulbehandeling de nieuwe natuurlijke haartjes opvullen.

De voordelen van Mink wimperextensions:

– Natuurlijke uitstraling

– Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag.

– Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions niet.

– Bestand tegen water, zon, lichaamsvocht, zee en licht.

– Wordt pijnloos op uw wimpers opgebracht.

– Sporten, zwemmen, douchen en slapen zonder zich zorgen te maken.

Wilt U meer info hebben of een afspraak met ons maken ? >> Klik dan HIER <<

Of bel: 06 36 41 23 45 – Charrisa.

U kunt hier onze prijslijst bekijken!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>