© 2013 admin

Wimperextensions: Langer niet altijd mooier is!

Ervaring van Wimperextensions bij ABLashes in Nijmegen

Om de mooiste en natuurlijkste looks te creëren worden er 6 tot 7 verschillende lengtes van Mink Lashes op uw wimpers aangebracht. De lengtes zijn beschikbaar vanaf 7mm tot 15mm.

De meeste vrouwen maken vaak een bekende vergissing. Ze denken vaak dat hoe langer de extensions zijn, hoe mooier hun ogen eruit gaan zien. Maar het blijkt niet zo te zijn. Na mijn jaren lange ervaring in dit vak heb ik geleerd dat als iemand een perfect look voor zichzelf wilt vinden, dat de verhouding tussen de onder wimpers moeten kloppen met de bovenwimpers. Het creëert uiteindelijk de mooiste looks.

Dat is de verklaring voor het feit dat ik met  de maten 7mm tot 13mm toch dezelfde natuurlijkheid en effect kunnen krijgen als andere lange  maten (9mm tot 15mm). Dus dames, kies dus de mooiste maten die perfect bij jullie passen in plaats van de langste maten!

 

Mink Wimperextensions Nijmegen

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 2013 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer foto’s te bekijken

U kunt hier de behandelingsprijs bekijken.

Wilt u een afspraak maken? Klik dan hier of bellen / Whatsappen: 06 36 41 23 45 – Charrisa.

Graag de afspraakvoorwaarden even lezen hier!

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>