© 2012 admin

Ervaring met Wimperextensions in Nijmegen bij ABLashes

Ervaring Wimperextensions in Nijmegen  !

 

Voor de behandeling van Wimperextensions met Mink Eyelashes bij AB Lashes in Nijmegen, heb ik mijn wimpers ook zelf verlengd met zo genoemd knotwimpers (een soort nep en dikke wimpers met 3 tot 5 wimpers aan elkaar klaar gelijmd, je kunt daardoor zelf gemakkelijk boven op jouw wimpers plakken). De voordeel van deze knotwimpers is dat je zelf en snel (bij mij heeft het 1uur geduurd) kunt doen. De nadelen zijn dat jouw wimpers heel nep eruit zien. Jouw ogen worden moe van zware wimpers en dikke laag lijm en ze zijn even duur vergelijk met de prijs bij AB Lashes in Nijmegen.
Om zelf te ervaren hoe het is om wimperextensions te hebben waardoor je wimpers een op een met Mink eyelashes (echt haar) verlengd worden, kwam ik terecht bij AB Lashes in Nijmegen. Sinds een jaar is ze voor zichzelf begonnen en ze verzorgt behandelingen in huis, waaronder ook het zetten van wimperextensions. De extensions die ik aangemeten kreeg zijn ook meteen het meest gebruikt, namelijk de extensions met een C krul, lengte van 12 mm en dikte van 15 mm. De naam C Krul geeft aan hoe gekruld de wimperhaartjes zijn. Er zijn ook nog J Krul en B Krul en die zijn wat minder gekruld. Wat het best bij jouw wimpers en verwachtingen past wordt voorafgaand aan de behandeling bekeken, of je nu kiest voor super naturel of natuurlijk met en extraatje.
Voordat de wimpers worden aangebracht worden de onderwimpers afgeplakt met huidvriendelijke tape om ervoor te zorgen dat je onderwimpers niet in de weg zitten of gaan plakken. Daarna worden je wimpers ontvet en schoongemaakt met een primer zodat de extensions goed vastplakken aan je wimpers.

Het priegelwerk begint: met twee pincetjes worden de Mink eyelashes stuk voor stuk aangebracht. Door kriskras te gaan werken wordt ervoor gezorgd dat de lijm kan drogen en de wimpers niet aan elkaar gaan kleven. Een tijdrovend klusje, want per oog is ze al gauw zo’n 80 minuten mee bezig, maar dat is te begrijpen als je weet dat er een stuk of 80 extensions op jouw wimpers worden geplaatst. De behandeling is verre van vervelend, het doet absoluut geen pijn en gedurende de behandeling ligt je met gesloten ogen. En als je dan na die twee en een half uur je ogen weer opent en in de spiegel kijkt heb je ineens een bos volle, lange wimpers. Mijn eerste reactie was dan ook: “WAUW! Wat mooi!”.

Persoonlijk vind ik dat je geen mascara meer nodig hebt om de extensions langer mooi te houden. Het is natuurlijk mogelijk mascara te gebruiken, maar let er goed of de mascara olie vrij is. Je moet er in ieder geval goed opletten dat je geen producten gebruikt die olie bevatten, zoals een oogmake-upremover op oliebasis bijvoorbeld. Dit omdat de wimpers dan eerder uitvallen door de vettigheid van de olie. Het enige waar je verder op moet letten is dat je niet te ruw je make-up verwijdert, omdat dit er ook voor zorgt dat je wimpers eerder los kunnen laten. Verder hoef je niks te laten: zwemmen, douchen, huilen en een saunabezoekje overleven ze met gemak.

Na mijn onderzoek heb ik geweten dat de prijs voor deze behandeling per salon verschillend zijn. Bij AB Lashes is de behandeling €50,- voor een nieuwe set.

Voor en Na behandeling Wimperextensions ABLashes Nijmegen 3

Wilt U zelf ook ervaren, neem dan gerust contact met ABLashes of maak hier een afspraak!

U kunt hier onze prijslijst bekijken!

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>