© 2012 admin

Wimperextensions of Wimperverlenging

Wimperextensions of Wimperverlenging

 

Het wordt gezegd dat ogen meer zeggen dan duizend woorden, daarom wordt Wimperextensions een beauty trend in Hollywood en ook in Nederland.
Wimperextensions? Veel mensen vragen zich af wat dat is, Wimperextensions is een ander woord voor Wimpelverlenging. Verleng en verdik uw eigen wimpers middels een semi permanente basis door deze innovatieve methode te gebruiken.
De extensions die wij gebruiken geven een zeer natuurlijke-, goeduitziende look. Daarmee kunnen de ouderwetse nep wimpers hier niet tegenop. De extensions zijn hygiënisch, veilig en geven een prachtig resultaat. Hoe lang de wimpers erop blijven zitten, is afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De semi permanente wimpers kunnen blijven over het algemeen minimaal drie tot maximaal zes weken zitten. De extensions zijn gewichtloos en waterbestendig.

En Wimperextensions heeft natuurlijk ook veel voordelen, want u kunt uw dagelijkse leven gewoon voortzetten, bijvoorbeeld sporten, slapen, douchen en zwemmen geven geen problemen. Elke extension heeft een natuurlijke krulling met een toelopend einde. De gemiddelde behandelingsduur is meestal 2 tot 2,5 uur voor een nieuwe set wimperextensions.

Wilt U een afspraak maken? >> Klik hier <<

U kunt hier onze prijslijst bekijken!

Wimperextensions Ablashes Nijmegen

One Comment

 1. Angela van den Broek
  Posted November 12, 2012 at 11:33 am | #

  Beste,

  Via de mail probeer ik contact te leggen om te vragen wat ‘ablashes’ doet met de promotie van uw collectie Wimperextensions.

  Ik zal mezelf even voorstellen: Mijn naam is Angela van den Broek, ik ben 21 jaar en doe mee aan een grote internationale Miss verkiezing, Miss Tourism World!
  Eind deze maand (27 nov) vertrek ik voor 2,5 week naar Thailand als Miss Nederland, om deel te nemen aan deze grote internationale verkiezing.
  Momenteel ben ik erg druk bezig met het zoeken van sponsoren, waarvan ik de Wimperextensions mag gebruiken en showen om in Thailand te kunnen stralen!

  Ik heb inmiddels een kijkje genomen op uw website en gezien dat u een prachtige collectie aan Wimperextensions heeft.
  Ik hoop dat u mij op weg kunt helpen en open staat voor mijn voorstel om uw Wimperextensions te mogen dragen in Thailand. De Wimperextensions zullen o.a. gedragen worden tijdens de shows, uiteraard de grote finale en o.a. het bezoek aan het koningshuis, waar een ontmoeting plaats zal vinden met de koning van Thailand.

  U doet het niet voor niets, dat begrijp ik. Naast alle promotie in het social media waarbij uw naam uiteraard veelvuldig gebruikt zal worden, is mijn tegenprestatie bijvoorbeeld geheel kosteloos een promodag bij u mee te helpen of enkele foto’s te shooten met uw Wimperextensions.

  Uiteraard is er veel publiciteit bij deze verkiezing! Er worden dagelijks foto’s gemaakt en sta 24/7 in de belangstelling bij de media, in Thailand.

  Deze foto’s worden o.a. geplaatst in kranten, internet, facebook etc.
  Maar ook in Nederland word er veel promotie gedaan, o.a. op mijn facebook, de facebook pagina van Miss Nederland voor Miss Tourism World en de website van Miss Holland Now(er word een speciale pagina voor aangemaakt),twitter, etc.

  Gezien de vertrekdatum hoop ik dat we op korte termijn concreet een afspraak kunnen maken.

  Graag hoor ik of u open staat voor mijn sponsor verzoek.

  Met vriendelijke groet,
  Angela van den Broek

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>