Wimperextensions Prijslijst

Wimperextensions Prijslijst ABLashes:

 

IMG_7454Wimperextensions in Nijmegen 1

Let’s keep it short and simple – Laten we het kort en envoudig houden.

Prijs voor een nieuwe set bedraagt €50,-

Hoe lang kunt U genieten van één een op een  wimperextensions’s behandeling?

Ik heb klanten gehad die acht weken plezier mee hebben met de extensions. Er bestaat geen vaste regels voor de houdbaarheid van de extensions op uw wimpers. Normaal gesproken zullen uw echte wimpers  uitvallen na drie tot vier weken en de extensions die op uw wimpers gebracht zijn, die vallen dan ook mee uit. Op deze basis adviseren meeste wimperextensions’s stylisten hun klanten om na 3 tot 4 weken terug te komen voor een bijvulling.

Het spreekt dus van zelf aan dat als U goed voor uw wimpers zorgt, des hoe langer U kunt genieten van uw wimperextensions. (Klik hier om meer  te lezen hoe U uw wimperextensions goed kan verzorgen). Daarom vind ik dat U degene bent die het beste kan zien wanneer U een bijvulling nodig heeft.

Als U bij mij komt voor een bijvulling, dan zullen wij samen gaan kijken naar uw wimpers. Na een korte inspectie  vertellen wij U hoeveel extensions uitgevallen zijn, daarna gaan wij de prijs bespreken en dan zorgen wij er weer voor dat uw wimpers er  schitterend uit gaan zien.

Wilt U meer info hebben of een afspraak met ons maken ? >> Klik dan HIER <<

Of bel: 06 36 41 23 45 – Charrisa.

U betaalt nu dus alleen voor ‘wat’  uw wimpers nodig hebben en betaalt niet meer dan het nodig is. 

 Mink Wimperextensions Nijmegen

Klik hier om nu een afspraak te maken. 

 

ABlashes.nl

Wimperextenshions in Nijmegen